Rituel Minceur

Complete en doeltreffende anti-cellulite verzorging. Stimuleert het metabolisme, verstevigt de huid, maakt het silhouet strakker en vervaagt de sinaasappelhuid.

Pakking Aloès

peeling-antilles

Lichaamspakking op basis van olie met Aloe Vera. Kalmeert de huid, versterkt de elasticiteit en hydrateert intens.

Pakking Minceur aux Algues

Pakking-afslanking

Afslankende lichaamspakking met Blaaswier en Gember. Stimuleert de microcirculatie, bestrijdt cellulite en verfijnt het silhouet.

Pakking Coco

Kokosnoot

Lichaamspakking op basis van olie met Kokos. Regenereert de huid, behoudt haar soepelheid en elasticiteit en bestrijdt huidveroudering.

Pakking Japon

Pakking-japon

Lichaamspakking op basis van een voedende olie met rijstbloesem. Voedt de huid intens en herstelt de hydrolipidenlaag.

Peeling Antilles

peeling-antilles

Lichaamspeeling met zoutkristallen en olie met Aloe Vera. Kalmeert het trekkerige gevoel van de huid, verzacht en kalmeert gevoelige en geïrriteerde huid.

Peeling Hanabira

Peeling-hanabira

Lichaamspeeling met amandelschil. Afgewerkt met lichaamsmelk met Veenbessen aroma. Verzacht, stimuleert en voedt de huid.

Peeling Oriental

Lichaamspeeling met Gant de Kassa en zachte reinigingsgel met Karamel. Herstelt de hydrolipidenlaag en behoudt de soepelheid en de elasticiteit van de huid.

Peeling Lagon

Peeling-lagon

Lichaamspeeling met fijn wit zand en lichaamsolie met Kokos. Kalmeert het trekkerige gevoel van de huid. Verzacht en kalmeert de gevoelige en geïrriteerde huid.