Hand- en armmassage

Massage van de handen en de armen. Voor een compleet ontspannen gevoel tijdens het gelaatsmasker.

Bamba Yaï Rugmassage

Massage

Ontspannende verwelkomingsmassage van de rug. Om volledig ontspannen en zonder kopzorgen met de gelaatsverzorging te kunnen starten.

Signatuur

Een gelaatsverzorging volledig op jouw maat. Met alle producten specifiek aangepast aan de verschillende noden van je huid.

Kalamata

Anti-age gelaatsverzorging met al het beste uit Olijven. Zorgt voor een instant stralende teint, rimpels en fijne lijntjes worden vervaagd.

Lift Amazonia

Sol'Esta - lift amazonia

Uiterst doeltreffende anti-age gelaatsverzorging. Egaliseert de huid, vult de huid op en heeft een zichtbaar liftend effect.

Sekala

Sol'Esta - Sekala

Anti-age gelaatsverzorging – eerste tekenen van veroudering. Verstevigt de huid en egaliseert rimpels en fijne lijntjes.

Bamba Yaï

Detox gelaatsverzorging met het beste uit Ananas. Ontgiftend en antioxidant, anti stress en vermoeidheid. Geeft de huid een echte boost.

Moorea

Gelaatsverzorging voor een gevoelige en gedehydrateerde huid. Verfrist en kalmeert de huid. Verstevigt de bloedvaten.

1001 Nuits

Sol'Esta verzorging: 1001 Nuits

Gelaatsverzorging met Groene Thee en Fleurs de Mauve – voor de gemengde tot vette huid. Zuivert en matifieert de huid en laat de teint stralen.

Sabah

Hydraterende gelaatsverzorging met blaadjes van Bamboe. Hydrateert en voedt de huid intens. Voor een zachte, frisse huid.