Inspiratie, tips & tricks

Home » Blog » Perle d’Ivoire – voor ieder zijn huid

Perle d’Ivoire – voor ieder zijn huid

Een mooie huid is vooral een schone huid. We kunnen het nooit genoeg herhalen, make-up verwijderen (of je nu make-up draagt of niet) is een onmisbare stap in alle huidverzorgingsroutines. Toch ervaren velen van ons het als een karwei en gaan ze naar bed zonder hun make-up te verwijderen. Het verwijderen van make-up is essentieel om de balans en de integriteit van de huid te behouden. Kies een make-up remover die het best bij u past volgens uw wensen en behoeften.

Wat is een reinigingsmelk?

Een reinigingsmelk is een emulsie die een waterige en een olieachtige fase bevat terwijl deze vloeibaar en licht blijft. De waterige fase zal de huid hydrateren, terwijl de olieachtige fase de huid voedt en make-up en onzuiverheden verwijdert.

Voor welk huidtype?

Perle d’Ivoire is geschikt voor alle huidtypes. Het wordt vooral aanbevolen voor de drogere of gevoelige huid. Het versterkt de huidbarrière om de hydratatie te behouden. Het is ook verrijkt met allantoïne, een kalmerend en herstellend actief bestanddeel bij uitstek. Perle d’Ivoire verzacht de huid en verlicht gevoelens van ongemak en spanning. Het laat de huid schoon, zacht, zijdeachtig en gekalmeerd achter, terwijl het omhult is in een delicate sluier met frisse citrusnoten.

Hoe kan ik het toepassen?

Breng twee parels van het product aan op de vingers. Verwarm tussen de handen en breng aan op het gezicht, de hals en decolleté waarbij u de oogzone vermijdt. Maak cirkelvormige bewegingen zodat de reinigingsmelk, make-up en onzuiverheden kan opvangen. Spoel af met water en werk de reiniging af met Pluie de Delhi lotion.

Om te (her)ontdekken …

In de Sol’esta-familie is het bijna niet nodig om je kennis te laten maken met de niet te missen Impériale de Malaisia. Deze reinigingsmousse, geëmulgeerd met water voor meer zachtheid, reinigt zacht en verwijdert onzuiverheden en overtollig talg. De unieke samenstelling verrijkt met bamboe helpt ook bij het versterken en hydrateren van de huid.

Deel dit bericht