Ritueel Reine et Petite Princesse 

Mijn man, mijn zoon en mijn dochter zijn verwittigd: ongeveer één keer per maand moeten ze voor zichzelf zorgen, dan neem ik een namiddag vrij om mezelf te laten verwennen.

Tussen het werk, de kinderen en de dagelijkse sleur door, voel ik mij dikwijls opgezogen in een wervelwind die enorm veel energie vraagt. Ik vind dat ik dus recht heb op een beetje echte luxe… een wellness pauze.

Maar voor één keer, heb ik beslist om samen met mijn dochtertje te genieten van totale ontspanning. We hebben het ritueel Reine et Petite Princesse gekozen. En inderdaad,  dit ritueel doet zijn naam alle eer aan, we werden op en top verwend…

 

« Ik kon ontspannen en het hoofd even leeg maken, maar het was vooral een onvergetelijk moment samen met mijn dochtertje »

 

Mijn klein prinsesje was héél blij ! En als extra kregen we nog een foto mee als souvenir en konden we proeven van kleine versnaperingen. 

We gingen terug naar huis met glinsterende ogen, een grote glimlach en het hoofd in de wolken. We hebben er twee heel jaloers gemaakt, maar we hebben hen beloofd dat het de volgende keer Papa et Petit Sportif zal worden.

Delen     

Andere getuigenissen

  

Luc                              

Slide title

Slide Description

My great button

Thérèse                          

Slide title

Slide Description

My great button