Sol'Esta massages: niet te evenaren

  

INDIA BHYANGA

India Bhyanga is een ontspannende, niet-therapeutische wellnessmassage, geïnspireerd op de Abhyanga Atreya Smith massage volgens de Indische Ayurveda traditie. De massage is er op gericht is om bepaalde ongemakken te verzachten (gewrichtspijn, vermoeidheid, gifstoffen…).

In Indië, wordt abhyanga dagelijks uitgeoefend door de bevolking om een evenwicht te vinden tussen lichaam en geest.

 

Mogelijk in 5 verschillende duurtijden:

Odoo - Sample 1 for three columns

TUINA CHINOIS

In ons lichaam circuleert de vitale energie, QI genaamd. Deze energie voedt onze organen, onze geest en onze ziel. De manier waarop de QI circuleert beïnvloedt het psychische, mentale, emotionele en spirituele welzijn. Deze elementen worden in evenwicht gebracht met de Tuina Chinois massage.

Bij een goede gezondheid, circuleert de QI harmonieus door de meridianen omdan Yin en Yang in evenwicht zijn. Deze methode is ook perfect geschikt bij klachten die te wijten zijn aan stress.

De Tuina Chinois massage van Sol’Esta is relaxerend en brengt evenwicht maar werkt niet therapeutisch.

De massage werkt in op de vitale energie door de circulatie te verzachten en te werken op de drukpunten en de relaxerende zones. Bij Sol'Esta spreken we over ‘Relaxreflexo'®.

Odoo - Sample 2 for three columns

KESA BHYANGA

De Kesa Bhyanga komt terug in de volledige India Bhyanga massage, maar kan ook op apart gegeven worden.

Het is een massage van het hoofd, de hals, de nek en de bovenste wervels. De massage elimineert spanningen, vermoeidheid, stress en migraine dankzij de stimulatie van specifieke punten en de gerichte drainage van bepaalde zones voor een volledige relaxatie.

De massage wordt, net als de gebruikte olie, volledig afgestemd op jouw lichaam en jouw persoonlijkheid. Ook bij een droge massage wordt de snelheid en de stevigheid van de massage aangepast.

De massage werd opnieuw uitgevonden door Sol’Esta en heeft een gunstig effect op het welzijn van lichaam en geest.

Ontdek onze andere verzorgingen