Gelaatsverzorging Mooreã Soin Fleur de Lotus

Omdat ik een heel gevoelige huid heb, had ik de gewoonte om steeds bij dezelfde schoonheidsspecialiste langs te gaan en nooit nieuwe producten te proberen. Gedurende enkele jaren ging ik iedere 2 maand naar mijn schoonheidsspecialiste voor een gelaatsverzorging. Ze gebruikte producten die goed waren voor mijn huid, en ik was blij.

Wanneer mijn schoonheidsspecialiste moest verhuizen, vond ik dat heel vervelend. Ik bezocht verschillende instituten… maar zonder succes. De verzorgingen waren aangenaam en relaxerend, maar ik had niet de indruk dat mijn huid beter werd.

Tot de dag dat ik een instituut ontdekte dat met Sol'Esta werkt. Ik koos de gelaatsverzorging Mooreã soin fleurs de lotus (in de éclat formule, dus 45 min.) die perfect geschikt is voor mijn gevoelige huid.

« De sfeer, de zachtheid, de geuren,  met daarbij het bevrijdend en comfortabel gevoel…  Een zalige beleving mét resultaat!»

De schoonheidsspecialiste nam de tijd om ieder gebruikt product uit te leggen en aan te passen naar mijn huidtype. De producten deden goed aan mijn huid en het resultaat was onmiddellijk zichtbaar. Mijn huid voelt beter aan en ziet er gezonder uit.

Ik vond eindelijk het instituut en het verzorgingsmerk waar ik naar zocht, ik zou voor geen geld meer willen veranderen.

Delen

Andere getuigenissen

Sarah                               

Slide title

Slide Description

My great button

Thérèse                           

Slide title

Slide Description

My great button