Inspiratie, tips & tricks

Home » Blog » Onmisbaar in je badkamer: Huile Or Précieux – Huile Coco

Onmisbaar in je badkamer: Huile Or Précieux – Huile Coco

6 manieren om deze veelzijdige olie te gebruiken

Heb je onze olie op basis van kokos nog niet getest? Bereid je dan maar voor, binnenkort ben je sowieso fan!
Huile Or Précieux is een olie die geen enkele Sol’Esta addict aan zich laat voorbij gaan. Hij is gemakkelijk, doeltreffend, veelzijdig…Ontdek hieronder al zijn geheimen!

Scrub

Meng de Huile Or Précieux met Secret de Polynésia, voor een fijne peeling met wit zand. Dankzij de fijne korrels is hij geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid. Na de peeling voelt je huid zijdezacht aan.

Nagelriem olie

Iedere geslaagde manicure bevat een verzorging van de nagelriemen. Denk er dus aan om ze geregeld te voeden met Huile Or Précieux, voor mooie verzorgde handen.

Hydratatie van het lichaam

Als echte beauty essential, is de Huile Or Précieux HET geheim voor een perfect gehydrateerde en gevoede huid, met een zijdezachte finish.

Lippenbalsem

Gebruik de olie op je lippen om ze te hydrateren, te voeden en te laten stralen. Voor mooi verzorgde lippen, lichtjes geparfumeerd met kokosnoot.

Hydratatie van het gelaat

‘s Nachts herstelt de huid zich, dit is dus het ideale moment om je huid te boosten met onze Huile Or Précieux. Warm de olie op in je handpalmen en masseer je gezicht zachtjes. De olie dringt snel in, zonder een vette laag na te laten.

Hydratatie van het haar

Gebruik de olie om de droge haarpunten te voeden, zonder je haar te vet te maken. Je haren zijn heerlijk geparfumeerd en blijven de hele dag lang gehydrateerd.

Deel dit bericht